Lue lisää >>

Metallintyöstön äärimmäinen tarkkuus ja haastavimmat materiaalit

Suomalainen Refimex Machinery Oy tarjoaa mikronin tarkkuutta metallin sorvaus-, jyrsintä- ja koneistuspalveluissa. Ammattilaisemme hallitsevat haastavimmatkin materiaalit ja CAM-osaamisemme mahdollistaa modernien 5-akselisten koneistuskeskusten tehokkaan toiminnan. Tarvittaessa voimme luoda asiakaskohtaisen robottisolun vaativaan metallintyöstöön ja hoitaa myös koko logistiikan tunnustetulla REFI™-laadulla.

Kun muodolla on väliä, kysy aina ensin Refimexiltä!

Sorvaus

Sorvauspalvelumme valmistaa asiakkaiden tarvitsemia osia ja osakokonaisuuksia tarkasti työstäen, tinkimättömästi aikataulussa. Tarjoamme kustannustehokasta tankoautomaatti- ja monitoimisorvausta, lisäksi saat kauttamme erilaiset jyrsinnät, pintakäsittelyn ja pakkaukset.

Lue lisää >>

Koneistus

Koneistuspalvelumme tarjoaa alihankintana tarkkaa CNC-koneistusta erilaisille materiaaleille kuten teräksille, alumiineille ja muoville. Voimme tarjota samalla kontaktilla myös viimeistelyn ja pintakäsittelyn.

  • tarkkuuskoneistus
  • simultaanikoneistus 5-akselisesti
  • jyrsintä
  • kiilauranveto

Lue lisää >>

CAM-ohjelmointi

CAM-ohjelmoinnin avulla työstökoneemme saavat sadasosamillimetrin tarkkuudella parametrit työstettävästä kappaleesta.

Käytössämme on GibbsCAM-ohjelmisto, jolla voimme tehdä myös erittäin haastavien pintojen ja äärimmäistä työstötarkkuutta vaativien muotojen 3D-mallinnuksen. Osaava ja palveleva henkilökuntamme auttaa esim. protojen siirtämisessä työstökoneelle. Parhaiten kaikki yksityiskohdat siirtyvät järjestelmästä toiseen SLDPRT-tiedostomuodossa.

Lue lisää >>

Varastointi ja logistiikka

Refimexin asiakkaana saat varastopaikan, josta toimitamme tuotteet sopimuksen mukaan vaikka suoraan loppuasiakkaalle.

Yrityksemme tunnetaan korkeasta laadustaan. Kun tarpeesi on tankoautomaattisorvaus, erilaisten laippojen koneistus, rengasmaisten kappaleiden koneistus tai muu vaativa metallintyöstö -kysy aina ensin Refimexiltä. Takaamme erittäin joustavat koneistuspalvelut.

www.refimexmachinery.fi

Jatka katselua >>